Service op maat

Dankzij de unieke samenwerking met het naastgelegen De Brink, hoeft u zich als bewoner van Groenestein geen zorgen te maken over zorg. De Brink is een onderdeel van Stichting ZINN (Zorgorganisatie In Noord Nederland). Vanaf 2016 loopt er een luchtbrug tussen Groenestein en De Brink, waardoor medewerkers van De Brink snel en probleemloos hulp kunnen bieden. Ook voor een behandeling of revalidatie kunt u in De Brink terecht.

Zorgdiensten

Wanneer u thuis zorg nodig heeft, kunnen de medewerkers van De Brink u vakkundig ondersteunen met bijvoorbeeld aan‐ en uitkleden, douchen, wassen en naar bed gaan en voorts voor verpleegkundige handelingen. Het kantoor van ZINN Thuiszorg bevindt zich achter de receptie van Groenestein. De medewerkers staan u graag te woord! Bekijk hier de website van ZINN locatie de Brink.

Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van de diensten van Thuiszorg Comfort of andere zorgaanbieders. Thuiszorg Comfort bevindt zich in het souterrain van het gebouw.

Persoonsalarmering

Met persoonsalarmering kunt u, in geval van nood, met één druk op de alarmknop contact maken met een medewerker van De Brink. Dit kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. Het betekent dat u thuis een sleutelkluisje krijgt waarin uw sleutel wordt bewaard. Bij de centrale toegangsdeur van Groenestein komt ook een sleutelkluis te hangen zodat de medewerker het gebouw in kan. Voor persoonsalarmering (hals of pols alarmering) kunt u een abonnement afsluiten bij uw zorgaanbieder.

Huishoudelijk werk

Stofzuigen, ramen lappen, het sanitair en de keuken schoonmaken. Het huishouden bestaat uit vele taken. Komt u in aanmerking voor huishoudelijke verzorging? Dan kan een medewerker van ZINN Thuiszorg huishoudelijke taken overnemen of u er bij helpen. Dit geldt ook voor Thuiszorg Comfort.

Komt u niet in aanmerking voor huishoudelijke verzorging? Denk dan eens aan de huishoudservice van ZINN Service. Een dienst waarbij u zelf bepaalt hoe vaak en waarvoor u gebruik maakt van deze service. Dit geldt ook voor Thuiszorg Comfort.

Andere diensten

De medewerkers van De Brink kunnen u op meer gebieden helpen, bijvoorbeeld met de administratie, de belastingen of met het verhuizen.

Voorzieningen voor gasten

Groenestein heeft drie logeerkamers voor gasten. Iedere kamer is voorzien van twee éénpersoonsbedden, een douche en toilet. De kamers zijn volledig ingericht en worden schoongemaakt.

Tarieven na renovatie:
De kosten van een kamer na de renovatie zijn 30 euro per nacht.

Andere nuttige adressen
Wij Groningen
Stip Groningen