Over ons

Groenestein wil een plaats zijn waar mensen van 55 jaar en ouder, die in staat zijn om zichzelf te redden, zich thuis voelen. Ze moeten er veilig en rustig kunnen wonen in een aangename omgeving. Er moet volop ruimte zijn voor activiteiten en sociale contacten, maar het moet ook mogelijk zijn om alle hulp te ontvangen die de kwaliteit van het leven verhoogt.

De Groenestein is een plaats waar u met zo weinig mogelijk zorgen oud kunt worden. En dat ook nog tegen aantrekkelijke koop- en huurprijzen en betaalbare servicekosten.

Het bestuur draagt zorg voor het beheer.

VvE

Serviceappartementen Groenestein is een Vereniging van Eigenaren (VvE). Dat betekent dat u als eigenaar in principe een hypotheek kunt afsluiten voor uw woning. U heeft als eigenaar het exclusieve woonrecht van het appartement dat u koopt. De VvE heeft een aantal reglementen voor het beheer en onderhoud en wordt geleid door een bestuur. Het appartementencomplex worden goed onderhouden en zo nodig aan de eisen van de tijd aangepast. De waarde van de appartementen blijft zo behouden.

Download het Reglement van Splitsing
Download het Huishoudelijk Reglement

Verbouwing appartementen

Indien u uw appartement wil laten verbouwen kunt uw eigen aannemers inschakelen zolang deze voldoen aan de eisen van de VVE.

Commissies

Het bestuur laat zich adviseren door de adviescommissie voor financiële en bouwkundige zaken.

Verder zijn er een paar commissies die activiteiten zoals Kerst diners, muziek avonden, lezingen etc organiseren voor de bewoners. Zo is er ‘Groenestein Actief’ en zijn er diverse commissies, bemand door bewoners.

Vrijwilligers

Vindt u het leuk om als vrijwilliger de activiteiten in Groenestein te ondersteunen, dan bent u meer dan welkom! Meld u zich aan bij het bestuur of commissie Groenestein Actief.

Fotocollage

Bekijk hier een fotocollage van Groenestein >>