Service op maat

Zorgdiensten

Wanneer u thuis zorg nodig heeft, kunnen de medewerkers van De Brink u vakkundig ondersteunen met bijvoorbeeld aan‐ en uitkleden, douchen, wassen en naar bed gaan en voorts voor verpleegkundige handelingen. Het kantoor van ZINN Thuiszorg bevindt in de Brink naast de Groenestein.  Bekijk hier de website van ZINN locatie de Brink.

Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik maken van de diensten van Thuiszorg Comfort of andere zorgaanbieders. Thuiszorg Comfort bevindt zich in het souterrain van het gebouw de Groenestein.

Persoonsalarmering

Met persoonsalarmering  kunt u een abonnement afsluiten bij uw zorgaanbieder. Het betekent dat u thuis een sleutelkluisje krijgt waarin uw sleutel wordt bewaard. Bij de centrale toegangsdeur van Groenestein komt ook een sleutelkluis te hangen zodat de medewerker het gebouw in kan. Voor persoonsalarmering (hals of pols alarmering) kunt u een abonnement afsluiten bij uw zorgaanbieder.

Huishoudelijk werk

Stofzuigen, ramen lappen, het sanitair en de keuken schoonmaken. Het huishouden bestaat uit vele taken. Komt u in aanmerking voor huishoudelijke verzorging? Dan kan een medewerker van Thuiszorg huishoudelijke taken overnemen of u er bij helpen. Dit geldt ook voor Thuiszorg Comfort.

Komt u niet in aanmerking voor huishoudelijke verzorging? Denk dan eens aan de service van Thuiszorg Comfort.. Een dienst waarbij u zelf bepaalt hoe vaak en waarvoor u gebruik maakt van deze service. Dit geldt ook voor Thuiszorg Comfort.

Voorzieningen voor gasten

Groenestein heeft vier logeerkamers voor gasten. 3 kamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden, een douche en toilet. 1 kamer is voorzien van 1 éénpersoonsbed, een douche en toilet. De kamers zijn volledig ingericht en worden schoongemaakt.

Andere nuttige adressen
Wij Groningen
Stip Groningen